IHK-04

Tervetuloa joukkueemme IHK-04 kotisivuille!

IHK-04 hakee maalivahteja sekä kenttäpelaajia

IHK-04 hakee maalivahteja sekä kenttäpelaajia AAA- ja A joukkueisiinsa tulevalle kaudelle 2017-2018. Toivomme tiiviiseen porukkaamme lisää pelaajia, minimivaatimuksena on vähintään kaksi vuotta kokemusta aktiivipelaamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan jo kevään peruskunto treeneihimme! Lisätietoja joukkueenjohtajalta: Juha Nykänen, puh. 044 044 1042.

IHK-04 on tyttöjen ja poikien sekajoukkue, joka on perustettu maaliskuussa 2011. Kotihallina meillä on Malmin jäähalli, joka sijaitsee Kehä I:llä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaikki jääharjoitukset sekä kotipelit pelaamme Malmin kotihallissa, ja meillä on joukkueen käytössä varusteiden kuivauskoppi. Joukkueemme vastuuvalmentajana toimii Tony Stolpe.

Mikäli asut Itä-Helsingin alueella ja olet siis pelannut jääkiekkoa aktiivisesti vähintään pari vuotta, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme: voit joko tulla seuraamaan harjoituksiamme tai sopia etukäteen, milloin tulisit jäälle kokeilemaan.Treenaamme ahkerasti mutta emme liian tosikkomaisesti, jotta pelissä säilyy myös hauskuus.

Löydä meidät myös facebookista.

Toimintaa tukevat

Toimintaamme tukevat:

TAPAHTUMAT