IHK Kiekkokoulu

IHK:n KIEKKOKOULU KAIKILLE AVOINTA TOIMINTAA

Uudet pelaajat tervetuloa kiekkokouluun !

Kevään 2018 kiekkokoulu alkaa lauantaina 20.1.2018

Harjoitukset pidetään aina lauantaisin

  • Aloittelijat klo 12.45 - 13.45
  • Jatkoryhmä klo 13.45 - 14.45

Kiekkokoulun kevätkausi 2018 vain 65,-

Ilmoittaudu mukaan ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA

Marko Perkiö
Valmennuspäällikkö
Itä-Helsingin Kiekko

KIEKKOKOULUA TUKEE

LAPSI-VANHEMPI KIEKKOKOULU

Lapsi-vanhempi kiekkokoulu jatkaa keväällä Malmin jäähallilla.
  • Lauantaisin 20.1.2018 alkaen
  • Lauantaisin klo 11.45 - 12.45
  • Kiekkokoulun kevätkausi 2018 vain 65,-
  • Sisältää osallistuvan lapsen ja aikuisen vakuutuksen

Aikuisten kiekkokoulu

Aikuisten kiekkokoulu klikkaa tästä

Tietoa IHK lasten kiekkokoulusta Malmin jäähallilla

IHK:n Malmin jäähallissa järjestettävä kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille. Kiekkokouluun ilmoittautuneet 1.1.2005 jälkeen syntyneet lapset ja toimintaan osallistuvat aikuiset ovat seuran puolesta vakuutettuja. Mikäli kiekkokouluun on osallistumassa ennen 1.1.2005 syntynyt pelaajan alku, tulee hänellä olla oma tapaturmavakuutus.

KAUSI

Itä-Helsingin Kiekko ry:n kiekkokoulu järjestetään joka vuosi syyskuusta seuraavan vuoden huhtikuuhun, kahdessa jaksossa, syyskausi ja kevätkausi.

HINTA

Kauden kokonaishinta on 130,- joka veloitetaan 65,- erissä syys- ja kevätkaudella.

KENELLE

Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Nimestään huolimatta kiekkokoulun pääpaino on oikean luistelutekniikan opetuksessa ja harjoittelussa, unohtamatta tietenkään itse peliä.

MITEN

Harjoittelu kiekkokoulussa toteutetaan erilaisten leikkien, ratojen ja pelien varjolla. Opetustuokiot suunnitellaan aina osallistujaryhmän tason mukaisesti.

VARUSTEET

Pakollisia varusteita ovat luistimet, jääkiekkokypärä kasvosuojuksella, jääkiekkohanskat, jääkiekkomaila ja kaulasuoja. Usein kasvuiässä olevien lasten varusteet jäävät pieniksi yllättävänkin nopeasti, joten uudenveroisia vähänkäytettyjä varusteita kannattaa kysellä muiden kiekkokoululaisten vanhemmilta jäähallilla. 5-9-vuotiaiden lasten varusteet eivät käytössä kulu, vaan ovat käytettyinäkin uuden veroisia.

Kiekkokoulussa ei varusteiden värillä ja merkillä ole mitään merkitystä, mutta mikäli lapsella ei vielä ole niitä hankittuna ja aikomuksena on, että lapsi jatkaisi harrastustaan myöhemmin oman ikäryhmänsä mukana. Niin suositeltavat värit kypärälle ovat sininen, valkoinen tai musta.