Julkaistu: 05.01.2020 00.00

Mitä ja mikä on kiekkokoulu?

IHK:n Malmin jäähallissa järjestettävä kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille.

Itä-Helsingin Kiekko ry:n kiekkokoulu järjestetään joka vuosi syyskuusta seuraavan vuoden huhtikuuhun, kahdessa jaksossa, syyskausi ja kevätkausi.

Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja pojat.

Nimestään huolimatta kiekkokoulun pääpaino on oikean luistelutekniikan opetuksessa ja harjoittelussa, unohtamatta tietenkään itse peliä.

Harjoittelu kiekkokoulussa toteutetaan erilaisten leikkien, ratojen ja pelien varjolla. Opetustuokiot suunnitellaan aina osallistujaryhmän tason mukaisesti.

Pakollisia varusteita ovat luistimet, jääkiekkokypärä kasvosuojuksella, jääkiekkohanskat, jääkiekkomaila ja kaulasuoja.

Usein kasvuiässä olevien lasten varusteet jäävät pieniksi yllättävänkin nopeasti, joten uudenveroisia vähänkäytettyjä varusteita kannattaa kysellä muiden kiekkokoululaisten vanhemmilta jäähallilla tai IHK varustepörssistä facebookissa. 5-9-vuotiaiden lasten varusteet eivät käytössä kulu, vaan ovat käytettyinäkin uuden veroisia.

Kiekkokoulussa ei varusteiden värillä ja merkillä ole mitään merkitystä, mutta mikäli lapsella ei vielä ole niitä hankittuna ja aikomuksena on, että lapsi jatkaisi harrastustaan myöhemmin oman ikäryhmänsä mukana. Niin suositeltavat värit kypärälle ovat sininen, valkoinen tai musta.

Ilmoittaudu kiekkokouluun mukaan TÄSTÄ

Lisätietoja antaa


Marko Perkiö
Valmennuspäällikkö
Itä-Helsingin Kiekko
marko.perkio@ihk.fi
040 845 2878

Seuran uusimmat

Stadilainen jääkiekkoseura vuodesta 1974

Malmin Jäähalli - Talttakuja 6, Helsinki