Hokkarit naulasta!
IHK Easy HockeyJulkaistu: 08.08.2022 18.10

Hokkarit naulasta!

Hokkarit naulasta!

Itä-Helsingin Kiekolla (IHK) on tarjolla matalan kynnyksen harrasteryhmä noin 14-17 vuotiaille lätkästä kiinnostuneille. Tässä ikävaiheessa moni lopettaa jääkiekon harrastamisen, koska kilpatasolla se vaatii paljon sitoutumista. Toisaalta myös lajin aloittamisen kynnys myöhemmällä nuoruusiällä on todella korkealla.

Mitä ryhmän tapahtumissa tehdään?

Olemme jäällä Malmin jäähallissa (sekä talvella mahdollisesti myös Pukinmäen tekojääkaukalossa) 1-2 kertaa viikossa. Jäällä ei ole perinteisiä treenejä, vaan ”höntsäpelailua” ja mitä ryhmä itse toivoo siellä tehtävän. Paikalla on aina ryhmän vetäjä/valmentaja. Innokkuuden mukaan etsimme muita vastaavia ryhmiä lähialueilta ja järjestämme harjoituspelejä. Jääkiekkoliiton sarjoihin emme kuitenkaan ole ilmoittautumassa. Talvella käymme myös ulkojäillä, ja muutakin toimintaa voimme ryhmän toiveiden mukaan järjestää.

Kustannukset ja vakuutukset:

Kustannukset toiminnasta on tarkoitus pitää mahdollisimman alhaisena. Lopullinen kuukausikustannus muodostuu harrastajien lukumäärän mukaan, mutta aloitamme 50 euron kuukausimaksulla, ja siitä on tarkoitus vielä alaspäin päästä. Lisäksi IHK ry:n jäsenmaksu 50 euroa vuosittain. Varusteiksi riittää ainakin aluksi luistimet, kypärä, maila ja jääkiekkohanskat.

Tapaturmavakuutus on syytä olla kunnossa. Toiminta ei ole liiton alaista kilpatoimintaa, joten kilpalisenssiä ei tarvita, eikä vakuutusyhtiöt todennäköisesti vaadi normaalia tapaturmavakuutusta laajempaa turvaa. Asia tulee kuitenkin varmistaa omalta vakuutusyhtiöltä. Tarvittaessa IHK:n kautta voi täydentää vakuutusturvaa jääkiekkoliiton tarjoamalla Pohjola-vakuutuksen tuotteella.

Tapahtumat ja yhteydenotot:

Täällä joukkueen nettisivuilla löytyy kalenteri, josta näkyy tulevat tapahtumat.
Yhteydenotot joukkueenjohtajalle, yhteystiedot myös joukkueen sivulla.
https://www.ihk.fi/joukkueet/7397

Ilmoittaudu mukaan:
Easy Hockey ilmoittautuminen


Easy Hockey -konseptista löytyy lisätietoa myös jääkiekkoliiton sivuilta:
http://finhockey.fi/index.php/pelaajalle/harrastaminen#easy-hockey

Toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Joukkueen uusimmat uutiset