Kausi 2018 - 2019
Julkaistu: 12.05.2019 00.00

Kausi 2018 - 2019

Kausi 2018 – 2019 alkaa olla paketissa ja on aika luoda lyhyt katsaus menneeseen kauteen.


Kauden aikana meillä on ollut 130 tapahtumaa. Jääharjoitusten lisäksi olemme hakeneet vauhtia oheistreeneistä (voimistelua sekä sählyä ja muita pelejä sekä sisällä että ulkona). Kauden aikana kävimme myös pelitälleissä ja turnauksissa. Paljon olemme liikkuneet yhdessä – opittu uusia asioita ja menty ryhmänä eteenpäin. Pelitapahtumia kauden aikana on ollut 24 kertaa. Vastustajat ovat olleet paljolti tuttuja etelän alueen seuroja, sekä uusia tuttavuuksia kauempaakin. Kauden aikana pelattiin Leijonaliigan lisäksi muutamilla pelitälleillä, harkkapelejä ja pari turnausta. Joulutauolla kävimme Riihimäellä kovatasoisessa turnauksessa ottamassa mittaa mm. Tapparasta, Pelicansista ja TPS:stä. Tiukkoja voittoja sekä tappioita liigastakin tutuista seuroista.


Kauden aikana kohdattiin yhteensä 21 eri seuraa: Karhu-Kissat, GrIFK, Haukat, EKS, KJT, HaKi, Kurra, Reds, Jää-Ahmat, Kiekko-Vantaa, Wolf, Nikkarit, TPS, HC Nokia, Tappara, Pelicans, Jokerit, IFK, Blues, Ketterä ja EVU.


Pelejä kertyi kaikkiaan 117 kpl, joista 83 päättyi IHK:n voittoon, 7 tasapeliin ja 27 vastustajan voittoon. IHK teki peleissä 941 maalia, ja meille tehtiin 476 maalia. Nämä ovat edellisen kauden tapaan todella kovia lukemia, ja erityisen hienoa on nähdä joukkuepelin muodostumista pelaamiseen, mikä taas osaltaan auttaa tähän menestykseen.


IHK:n talviklassikossa kympit pelasivat ison kentän 7vs7 pelin tänä vuonna GrIFK:n kanssa. Ystävyysottelu päättyi tiukan väännön jälkeen tasalukemiin. Muutenkin GrIFK:n kanssa tavattiin kauden aikana muutaman kerran kovatasoisten pelien merkeissä.


Sponsoreiden tuella pojat pääsivät pelaamaan vieraspelejä uusilla, omilla nimillä ja numeroilla varustetuilla paidoilla. Enää ei ollut epäselvää kuka oli kentällä ja ketä näitä taitureita tuki.


IHK-10:ien kausi päättyi Kiekko-Vantaan pääsiäisturnaukseen Tikkurilan Trio-areenalla, jossa pojat olivat puolustamassa viime vuotista mestaruuttaan. Kotiinhan se kannu taas palasi!


Ennen kesää pojat kokoontuvat vielä katulätkän merkeissä Espoon urheilupuistoon kaksi päiväiseen turnaukseen, jossa vedetään viimeisen kerran tällä kaudella pelipaidat päälle. Tavoitteena on tietysti hyvä suoritus, mutta ennen kaikkea pidetään hauskaa!



Kiitos kaudesta 2018 - 2019!

Seuran uusimmat

Stadilainen jääkiekkoseura vuodesta 1974

Malmin Jäähalli - Talttakuja 6, Helsinki